Ikke Bli Lurt: Guide For Kjøp Av Fine Smykker

Smykker shopping kan være morsomt og stressende hvis du vil ha et dyrt stykke. Avhengig av materialet et smykke er laget av, varierer prisen sterkt for hvert stykke. Shoppere som ikke kjenner smykker industrien godt ofte ende opp med å bruke mer enn nødvendig. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du gjør smykker kjøp klokt.

Hvis du har metall allergier, sørg for å kjøpe nikkel gratis smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterling sølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke betydelig nok til å bli riktig støpt til smykker. Ofte legges en annen legering som nikkel til. Pass på at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfri.

Prøv å velge sølv over gull. De gamle dagene med sølv er en mindre metall enn gull er over. Silver er også gjennomgående priset, mens gull fortsetter å stige i pris. Du trenger ikke å bekymre deg for karats med dette metallet. Bare sørg for å unngå nikkel sølv eller tysk sølv som de inneholder ingen ekte sølv.

Når smykker shopping, må du være forberedt på å nøye se, og inspisere alt som du kanskje ønsker å kjøpe. Du må få en loupe. Dette er en liten lommestørrelse forstørrelse som kan vise deg hva slags kvalitet du får. Det forstørrer smykker slik at du kan inspisere den for å se om du får noe av dårlig kvalitet eller god kvalitet.

Et morsomt håndverk til bryllupet ditt er å lage dine egne smykker. Det er virkelig enkelt, og det gir deg muligheten til å tilpasse elementene akkurat slik du ønsker. Til bryllupet mitt brukte jeg forskjellige nyanser av lilla perler og Swarovski-krystaller for å lage alle smykkene mine og datteren min også. Det var fantastisk og rimelig!

Vet hva du leter etter, når du først kommer til butikken. Hvis du er godt forberedt på ditt besøk til gullsmeden, vil du være mindre sannsynlig å gjøre impulskjøp hvis muligheten oppstår. Ha en plan og hold deg til det, for å sikre at du holder deg i budsjettet og på sporet.

Hvis du lager dine egne øredobber, kan du gå til en sveisebutikk for å kjøpe aluminiumtråd. Du kan kjøpe ledningen der i en spole, som er langt billigere enn å kjøpe den i mindre mengder. Noen aluminiumtråd er også hypoallergen, noe som gjør den til det perfekte valget for personer med følsomme ører.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, sørg for å finne ut hva deres preferanser er. Mange mennesker bare liker gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerne garderobe valg og nåværende smykker for å finne hvilken smykker type de ville være mest sannsynlig å nyte og faktisk bære.

Du bør ha en bedre forståelse av hva et godt smykker kjøp er. Pass på at du følger disse tipsene neste gang du trenger smykker. Hvis du husker dette rådet, kan du spare tid og penger når du kjøper smykker.