Disse Smykketipsene Og Triksene Er De Beste Rundt

Å bruke smykker og praktisere kunsten å pryde er en gammel praksis som har røtter i kulturelle, sosiale og motebevegelser og historie. Enten du leter etter innsikt i hvordan du bruker smykker for å forbedre din personlige stil, hvordan du handler etter de beste juvelene, eller bare for interessante fakta, vil du utvilsomt finne noen spennende og informative perler i disse håndplukkede tipsene.

Identifiser hva slags stein i hver bit du vurdere. Naturlige edelstener og imitasjon edelstener har blitt med nylig av syntetiske edelstener, noe som gjør tre hovedkategorier. Imitasjon har liten verdi, som det er generelt plast, mens syntetiske og naturlige anses å være ekte edelstener. Naturlige edelstener er minelagt, mens syntetiske edelstener er kunstig dyrket.

Som med alle viktige kjøp, sørg for at du kjøper smykker fra en erfaren gullsmed, en som har et solid rykte. Du trenger en som du kan stole på, og som kan hjelpe deg med å finne det du trenger. De må være vennlige også, og ikke bare en annen selger presser hva de mener du bør kjøpe. Det kan også være lurt å bruke litt mer i en etablert butikk, enn å risikere å kjøpe det som synes å være det samme elementet fra noen falske.

Smykker er en av de beste gavene å gi til noen du bryr deg om. Når du kjøper smykker som en gave, bør du vurdere personens interesser og livsstil. For eksempel, hvis de liker sport og utendørs de kan foretrekke mer grunnleggende stykker. Tenk på hva de liker å gjøre, dette bør gi et godt utgangspunkt når du er klar til å kjøpe smykker.

Når du kjøper smykker, det viktigste å vurdere er hva du liker og føler deg komfortabel i. Selv om armbånd eller dinglende øredobber er på moten, noe du misliker eller ikke føler deg komfortabel i aldri ser fasjonable ut. Når du er ukomfortabel, viser det seg. Når du er komfortabel og liker utseendet ditt, viser det!

For å sikre at ingen kan se at du har på deg kostymesmykker, velg stykker som har en ekte metallinnstilling. En gull- eller platinainnstilling kan gi en kunstig edelsten et mye mer autentisk utseende. Dette vil sørge for at du fortsatt ser elegant ut selv når du kjøper smykker på et budsjett.

Hvis du gjør wire smykker og ikke har wire cutters, bare bruke et par negl Clippers. Den fingernegl Clippers er små og flott for fin skjæring. De vil være i stand til å manipulere gjennom de fleste Sterling sølv wire med letthet. Den fingernegl Clippers vil ikke lenger være nyttig for neglene selv, fordi wire vil matte dem fort.

Vent til etter at sminken er fullført og sett før du tar på smykker. Skitt og støv i sminke er tiltrukket av smykker, og hvis du setter på smykker før kosmetikk, kan det føre til at bitene ser kjedelig. Dette er spesielt viktig med halskjeder og øredobber.

Hvis du vurderer smykker å kjøpe, bruke, lage eller selge, vil tipsene du nettopp har lest, garantert skinne litt lys på skjønnheten i metaller, steiner og bygging av nydelige ringer, øredobber, halskjeder og armbånd. Både menn og kvinner har hatt glede av den attraktive og overbevisende tiltrekningen av smykker i århundrer og vil fortsette å gjøre det på ubestemt tid.